Hjem » Fotografering » Der er stadig liv i Picasa

Der er stadig liv i Picasa

PicasaPicasa er et fotoprogram, som Google stillede gratis til rådighed frem til 2015. Programmet blev derefter erstattet af Google Fotos, som du kan læse om her: Farvel til Picasa – goddag til Google Fotos.

Man kan ikke længere downloade Picasa fra Google, men programmet kan stadig hentes fra fx Snapfiles.com og Cnet.com.

Picasa kan stadig bruges til at vedligeholde en lokal fotosamling, og jeg vil her fortælle lidt om de mange glimrende faciliteter, Picasa stadig byder på.

Denne artikel er en omtale, som gør det lettere at komme i gang med programmet – det er ikke en brugervejledning.

Læs bl.a. om principperne for at

 • Installere programmet
 • Hente billeder fra kamera til computer
 • Organisere billederne
 • Redigere billederne
 • Udskrive billederne
 • Lave backup
 • Uploade billeder til Google Fotos
 
Picasa-main
Hovedvinduet i Picasa.

Installation

Du downloader programmet fra fx Snapfiles.com.

Når du installerer programmet, kan du vælge at lade Picasa gennemsøge hele din harddisk efter billedfiler. Du kan også vælge blot at gennemsøge din Billeder-mappe. 

Har du fået for mange billeder ind i Picasa, kan du senere vælge at fjerne nogle af dem fra Picasa igen. Har du valgt kun at gennemsøge Billeder-mappen, kan du nemt tilføje andre mapper på harddisken, som Picasa skal scanne.

Bemærk, at Picasa ikke flytter rundt på dine billeder. De bliver liggende hvor de er – også hvis du sletter programmet igen.

Picasa-importer
Knappen findes øverst til venstre i Picasa.

Hent billeder

Du kan hente billeder (og videofiler) fra SD-kortet. Filerne hentes ind i en mappe, du selv vælger. Læs evt. Hvordan tømmes kameraet?

Organisering af billederne

Mapper

Hvis du organiserer dine billeder i mapper, kan du se disse i Picasa. Du kan flytte billeder mellem mapperne, og du kan i øvrigt også oprette nye mapper.

Bemærk, at billederne flyttes “rigtigt”.

picasa-mapper
For alle mapper på harddisken kan man indstille om de skal gennemsøges løbende, én gang eller aldrig.

Albums

Du kan også lægge billeder i albums. Albums er virtuelle – selve billederne flyttes ikke.

Bemærk, at information om albums forsvinder, hvis du sletter Picasa.

Picasa-albumoprettelse
Oprettelse af album i Picasa. Bemærk at man kan tilsætte musik eller anden lyd.

Tags mv.

Du kan også tildele billederne tags og andre metadata. Metadata som fx geografisk placering gemmes i selve billedet, så denne type information bliver liggende i billedet selvom Picasa slettes. Geotagging kan også ske i Picasa.

Redigering af billederne

Med Picasa kan du rette op, beskære, retouchere, ændre farver, ændre farvetemperatur, fjerne røde øjne om meget, meget andet.

Picasa-billedredigering
De grundlæggende redigeringsmuligheder.

Alt kan fortrydes

Samtidig er det så smart indrettet, at Picasa husker dine rettelser uden at selve billedfilen påvirkes.

Det betyder, at du kan fortryde alle rettelser, og dine originale billeder er intakte, hvis du sletter Picasa. Hvis du vil gemme et billede med rettelser, skal du blot eksportere det. Det sker med et enkelt klik.

Udskrift af billeder

Du kan også udskrive dine billeder fra Picasa. Der er forskellige muligheder for tilpasninger – fx som vist på billedet.

picasa-udskrift
Nogle af udskriftmulighederne.

Backup

Når du har billederne registreret i Picasa, kan du lave backup af dem.

Du kan lave backup til CD, DVD eller til en ekstern harddisk. Du kan lave fuld backup eller løbende backup. 

picasa-backup
Nogle af backupmulighederne.

Tiden er nok løbet fra denne type backup, og selvom Picasa har et punkt til upload til Google Fotos, så fungerer det ikke. Du finder funktionen her: Værktøjer > Upload > Upload til Google Fotos, men det fungerer altså ikke. 

Upload til Google Fotos – alligevel

Har du Google Fotos-konto, kan du installere Backup og synkronisering. Dette program kan automatisk uploade indholdet af en eller flere mapper til Google Fotos. 

Du kan tilføje de mapper, dine billeder ligger i til Backup og synkronisering, men gør du det, mister du alle de redigeringer, du har lavet i Picasa. Picasa ændrer jo ikke de originale filer.

Læs mere om brugen af Backup og synkronisering i artiklen Google backup og synkronisering på computeren.

I stedet kan du eksportere dine billeder mappe for mappe:

 • Markér et billede i en mappe og vælg Ctrl-A for at markere alle billeder i mappen.
 • Vælg Fil > Eksporter billeder til mappe…
 • Vælg placering (fx en mappe, der hedder Picasa-eksport), og vælg Eksporter
 • Gentag processen for alle de mapper, du vil eksportere

Nu bruger du så Backup og synkronisering til at hente mapperne i din eksportmappe over i Google Fotos.

Andre muligheder

Picasa giver talrige andre muligheder. Fx er der halvautomisk ansigtsgenkendelse, og der er mange ekstra effekter, du kan tilføje til dine billeder.

Picasa-billedredigering-flere
Flere muligheder for billedredigering.

Picasa eller Google Fotos?

Jeg vil anbefale at du bruger Google Fotos, men en af Picasas fordele er, at du kan redigere detaljer på billederne. Og som ovenstående viser, at det muligt at bruge Picasa inden billederne hentes ind i Google Fotos.

Artikel slut

Se evt også artiklen Restaurering af et gammelt billede i Picasa.

Artiklen er fra 2012 og er opdateret marts 2020.

Print Friendly, PDF & Email

82 kommentarer til “Der er stadig liv i Picasa”

 1. Jeg bruger den funktion i Picasa, hvor jeg kan skrive tekst på det enkelte billede.
  Finde der andre redigeringsprogrammer, hvor dette er muligt?
  Jeg frygter jo at Picasa pludselig ikke fungerer mere.

  Svar
  • I Google Fotos kan du indsætte tekst billederne. Der er forskel på om du bruger computer eller mobil/tablet: På computeren kan man indsætte en beskrivelse, som bliver vist på skærmen – men ikke som en del af selve billedet (mere som en billedtekst). På mobil/tablet kan man indsætte tekst på billedet, og man styrer selv placering, størrelse, farve osv. Indsættes beskrivelsen på computeren, kan den også ses på mobil/tablet. Indsættes tekst på mobil/tablet, vil den også kunne ses på computeren.

   Svar
 2. Jeg har tidligere brugt picasa til mine foto. Nu lægges mine foto i google foto. Nu vil jeg gerne kopiere nogle af mine foto fra google foto til picasa, da picasa er rigtig god til at lave collager. Kan det lade sig gøre?

  Svar
  • Hvis Picasa-billederne ligger i Google Fotos, kan du installere Google Fotos til din iPhone og få adgang den vej.

   Svar
 3. hej.

  jeg sidder og skal bruge billederne fra min søns barnedåb – men han simpelthen ikke finde dem på Google foto, der er ingen billeder før, 2011… jeg kom derfor til at tænke på, at jeg før i tiden brugte Picasa. kan mine billeder stadig ligge der, og kan jeg få fat i dem på nogen måde?

  Svar
  • Billederne burde være overført til Google Fotos. Det kan tænkes at billederne er der, men at de er dateret forkert. Prøv at søge på “barnedåb”, “kirke”, “præst”, “baby” og lignende. Måske kan billederne findes ad den vej. Prøv evt. også at gå ind på picasaweb.com og se, om der dukker noget op, der kan bruges.

   Svar
   • Hej.
    Tak for svaret, men de er der ikke… der er kun billeder til og med 2011 og de billeder jeg mangler er fra d. 8.6.2008
    der er ikke en “sky” eller noget hvor de kan ligge?
    Hilsen Line

    Svar
 4. Min første Picasa-konto var ikke tilknyttet en gmail. Ved overgangen til Google Foto blev alle billeder tilnyttet min senere gmail overført fra Picasa uden problemer. Har jeg nogen mulighed for at finde mine gamle fotos fra Picasa-kontoen med den oprindelige mail?

  Svar
 5. Brugte for år tilbage Picasa til billedredigering, af billeder jeg har liggende i Dropbox. Nu ligger de billeder også i mapper i Picasa, og sletter jeg dem der, så bliver de også slettet i andre mapper de ligger i, fx Dropbox!
  Hvordan får jeg dem slettet i Picasa uden at slette dem andre steder?

  Svar
  • Dropbox fungerer jo på den måde at den afspejler, hvad der ligger i Dropbox-mappen (og undermapper) på harddisken. Imidlertid kan du i indstillingerne for Dropbox (på computeren) vælge undermappermapper, der ikke skal synkroniseres Dropbox-synkronisering. Når forbindelsen er afbrudt, kan du slette billederne på computeren. Skulle det gå galt, bør de slettede billeder blive liggende i Dropbox’ papirkurv i 30 dage. I øvrigt kan du prøve at bruge Google Fotos i stedet for Dropbox.

   Svar
 6. Hej
  Der er med tiden kommet megarod i mine billeder i Picassa.
  421 mapper og mere end 3000 (6000?) billeder med ml 2-600 billeder i en mappe, med et hav af dubletter. Nogle billeder findes i 8-10 dubletter mens andre ikke gør?
  Jeg er ved at oprette et album til en konfirmation, og da jeg nåede op på 300 billeder var det svært at bevare overblikket blandt dubletter her også (billeder jeg selv var kommet til at tilføje 2 gange)
  Jeg læste mig frem til, at man kunne gå i værktøjet og derefter ind i eksperimenterende. Derinde lå så alle dubletter ligeså fint.
  Jeg kan se, at i mit konfirmationsalbum er 48 dubletter, hvilket passede. Jeg slettede derfor, inde i ‘vis dublet-filer’ det album med de 48 billeder.
  Men ak oh ve…. nu er hele konfirmationsalbummet med alle knap 300 billeder forsvundet? Og der ligger intet i papirkurven? Jeg kan se på antal billeder i “hovedmenuen” at der ikke mangler 300 billeder, da jeg har skrevet ned, hvor mange jeg dag for dag, har fået ryddet op i/ slettet.
  Så: Hvor er albummet? Håber meget på hjælp 🙏🙏🙏🙏🙏

  Svar
  • Det er ikke helt til at gennemskue, hvad der er sket. Dubletter er billeder, der ligge flere gange på harddisken – det er ikke de samme billeder, der er hentet ind flere gange. Billeder kan fjernes fra Picasa: ved at “slette dem” eller ved at “fjerne dem fra Picasa”. Slettes de, havner de i papirkurven. Fjernes de, bliver de liggende på harddsisken, men de fjernes fra Picasa.
   Hvis billederne ikke er slettet (og dermed ligger i papirkurven), kan du tilføje dem igen. Gå ind i Fil > Føj mappe til Picasa, og vælg “Scan altid” ved de mapper, som du mener kan rumme dine konfirmationsbilleder. Lykkes det, kan du ændre “Scan altid” til “Scan én gang”. Pøj, pøj med det.

   Svar
   • Tak
    Må jeg stille et sidste spørgsmål?
    Jeg har oprettet et album, jeg gerne vil lægge over på et USB stik. Det kan jeg ikke finde ud af? Eller gennemskue hvordan?
    På forhånd tusind tak 🐥

    Svar
    • Du kan eksportere billederne sådan: Fil > Eksporter billede til mappe. Har du et album åbent, bliver alle billeder i albummet eksporteret.

     Svar
 7. hej
  kan man hente alle ens billeder fra dropbox over i picassa ? jeg her desvære billeder for mange steder og ønsker at samle alt
  mvh christina

  Svar
  • Du fjerner dem fra Dropbox ved at flytte dem ud af Dropbox-mappen på harddisken. Derfra kan du hente dem ind i Picasa og synkronisere dem med Picasa web. Det er dog nemmere at bruge Google Fotos.

   Svar
 8. Jeg har lagt billeder og videoklip fra min Iphone over på min computer og nu ligger begge dele i biblioteket. Jeg har alle mine billeder lagt ind i Picasa, men videoklippene fra Iphonen er ikke kommet med og jeg kan ikke finde ud af at få dem ind i Picasa – hjælp!

  Svar
 9. Hvordan sletter jeg billederne fra Picasa? Har fået ny mobil og åbnede fotogalleriet derpå. Også er der en mappe der hedder picasa med over 900 billeder jeg har slettet fra alle mine gamle mobiler. Men kan intet gøre på mobilen for at få dem væk igen?

  Svar
  • Er du sikker på at billederne ligger på telefonen? – Det er nok snarere små miniaturer, som er hentet ind den Google-konto. Hvis du trykker på et af dem, hentes billedet fra nettet, så du kan se det i større udgave. Miniaturerne fylder ikke ret meget.

   Svar
 10. Jeg kan forstå, det er Google, der står bag Picasa, som jeg med stor glæde har brugt i mange år. Hvad jeg til gengæld ikke var så glad for, da jeg installerede Windows 10 var, at mine Google Fotos ustandselig blev forøget med billeder fra div. tilbudsblade, annoncer m.m. Til sidst deletede jeg hele molevitten. Ærgerligt, for der var nogle sjove effekter m.m. Er der nogen, der kan fortælle mig, hvordan jeg undgår, at Google på den måde blander sig i, hvilke fotos, jeg vil have liggende?

  Svar
  • Det her ikke noget med Windows 10 at gøre. Google Photos laver automatisk backup af dine billeder fra både computer og mobil (hvis du har app’en installeret på hhv computer og mobil). Prøv at åbne app’en gennemgå indstillingerne for backup.

   Svar
 11. hvordan får jeg adgang til Picasa når jeg ikke længere har den samme email og ej heller kan huske koden. Jeg har mange billeder der er vigtige at få adgang til igen.

  Svar
  • Hvis du har dine billeder på Picasa web, ligger de jo normalt også på din computer, men jeg forstår, at de kun ligger på nettet. I så fald er det din adgangskode til Google, du skal have fat i. Prøv at google efter “google genskab konto” eller “google mistet kodeord”.

   Svar
 12. Jeg har fået Windows 10. Er der kommet en version af Picasa, som fungerer bedre sammen med det? Jeg vil også gerne stadig sende med e-mail med billeder fra Picasa. Da jeg forsøgte, opdagede jeg, at billederne publiceres på One Drive. Hvordan undgår jeg det? 1 til 3 billeder kan jo normalt godt sendes som almindelige vedhæftninger.

  Svar
  • Der er ikke kommet nye versioner af Picasa i længere tid og pr. 1. maj stopper Googles support af Picasa helt. I stedet vil Google have for til at bruge Google Photos. Det skriver jeg nok en artikel om til den tid. Jeg har Windows 10 og Picasa og OneDrive, men hos mig kan jeg godt sende via mail. Der må være en særlig indstilling hos dig… Umiddelbart er det smart at dele billeder via OneDrive, Google Drev eller Dropbox, for så slipper du for at billederne fylder op i både din og modtagerens postboks.

   Svar
 13. er der please nogen, der kan fortælle mig HVORDAN jeg sletter billeder i Picasa ?? har prøvet i flere dage nu !!

  Svar
 14. Kan gps (rødt tegn) som er på billeder og når jeg ser dem fra USB på tv er der et stort gps

  Kan det fjernes for altid håber at få hjælp

  Svar
  • Ja, du kan lave en “film”: Marker fx nogle fotos og vælg Opret > Film > Fra markering. Her kan du vælge en lydfil (fx mp3) som lydspor.

   Svar
 15. Mit spørgsmål er !
  Når jeg vil overfører billeder fra min Nokia 630 , med Windows 8.1 , til Picasa
  på min pc. , med Windows 10 ; vil den ikke overfører video ??
  mvh.Paul

  Svar
  • Hvad med at overføre videoen for sig til fx skrivebordet eller hvor du ellers har dine billede, og derefter hente videoen ind i Picasa. De billeder, du overfører til Picasa, bliver jo også lagt i en mappe på din pc. I Picasa kan du finde ud af, hvor et billede ligger, hvis du åbner det og klikker på Filer, hvor et af punkterne i undermenuen er ‘Find på disk’.

   Svar
 16. Picasa 3. Jeg vil lave et pasbillede, og i redigeringen har jeg klikket på størrelsen:45×35 mm – beskåret – og klikket anvend. Ved forberedelsen af udskrift har jeg fundet fomatet: Pas,
  Alligevel får jeg udskrifter i A4 eller 10×15 cm, mm
  Hvordan får jeglavet mit pasbilled?

  Svar
  • Det har sikkert noget med billedets dpi at gøre. Dpi skal være 300×300. Det nemmeste er måske at gå ind på mitpasfoto.dk og lave et pasfoto her. Der er en mulighed for at printe selv.

   Svar
 17. Hej
  Håber nogen kan hjælpe. Jeg har førhen kunne tilslutte min iPhone til min computer, hvor kun de nye billeder er blevet overført automatisk til Picasa, men det sker ikke længere?

  Mia

  Svar
 18. Kan nogen hjælpe mig med, hvordan jeg undgår, at de fotos jeg overfører fra kamera til Picasa på min pc, også automatisk overføres til min telefon ?

  Svar
  • Hvordan overføres billederne? Sker overførslen med Google+? Er du sikker på at billederne overføres? Normalt vil det kun være små thumbnails, der vises – ikke selve billedfilerne.

   Svar
 19. Hvorfor kan jeg pludselig ikke printe billederne ud i farve fra Picassa?Har skiftet farvepatron,men intet virker andet sort hvid.Et spørgsmålmere,hvorfor kan jeg ikke finde mine mapper fra 2013?De er pist væk.Er det Google+ der er skyld i det.hilsen Mari

  Svar
    • Jeg kan godt skrive ud i farver fra Picasa. Jeg har Windows 7 – gad vide, om det kan have noget med versionen af Windows at gøre.
     Mine billeder havde det også med at forsvinde fra Picasa, men de ligger i “Billeder” på computeren, så tabt er de ikke. Picasa er jo ‘kun’ et billedbehandlingsprogram. Jeg er holdt helt op med at få vist billeder og albums i Picasa. Jeg bruger kun programmet til billedbehandling, da det har et par gode funktioner, som mit andet billedprogram ikke har – jeg tilføjer de billeder til Picasa, som jeg vil redigere, og bagefter fjerner jeg dem igen. Google+ bruger jeg slet ikke til at dele, jeg synes det er en stor rodebutik. Mon ikke Picasa en dag helt forsvinder …

     Svar
     • hej igen.Det underlige er jo,at jeg har kunne printe ud i farver.Jeg har også billeder fra året 2013 som er forsvundet.Ang.google+ syntes jeg også er noget roderi .Får pludselig masser af billeder på Ipade og iPhone,men tør jo ikke slette

 20. Jeg er ved at blive skør: kan pludselig kun vedhæfte de fotos i picasa der er helt nye, alle de andre kommer ikke frem. Hvis jeg F.eks. vil vise gamle fotos i FB, Jeg har Windows 8,1. Please Help!
  Jane

  Svar
    • Picasa kan ikke bruges til at oprette mapper. Du opretter mapper i filsystemet, og derefter gør du dem tilgængelige i Picasa ved Fil > Tilføj mappe til Picasa. Hvis du finder den mappe, du vil oprette undermapper til, kan du højreklikke på den og vælge Find på disk. Så kommer du ud i filsystemet og kan oprette mapperne.

     Svar
 21. Pludselig kan jeg ikke gemme ved at trykke på den blå diskette Virkede indtil for et par dage siden). Når jeg kigger på mine billeder i en oversigt i den mappe, hvor de egentlig er, ser de uredigerede ud, men når jeg klikker det enkelte billede frem, er det redigeret. Hvad skal jeg tro.

  Svar
 22. Ved et tilfælde fandt jeg Teknikalt! Jeg har ellers været ret frustreret over ikke at kunne finde hjælp til Picasa. Nu har jeg læst alle spørgsmål og svar og fået svar på de fleste af mine egne spørgsmål.
  Men jeg har ét, som jeg håber, der er en løsning på: Jeg har en ‘film’ i mit webalbum, som betyder meget for mig, og jeg derfor meget gerne vil have over i computeren, hvor den er forsvundet. Er der en måde, jeg kan overføre den på?
  Hvad sker der med mit webalbum, når Picasa er helt udfaset til Google+?

  Svar
  • Jeg var ikke opmærksom på, at man ikke kan downloades videoer fra Picasa Webalbum. Der er heldigvis en løsning, for alle dine dine Picasa Webalbum-filer findes også under Google + > Fotos. Du skal dermed gå ind på Google+ under Fotos og finde din video – og Google+-udgaven kan downloades.

   Svar
   • 1000 tak for svaret! Jeg loggede mig på Google+ Photo og fandt alle mine fotos og videoer – og fik downloaded min tabte video til computeren. Hvad sker der med Picasa billedbehandlingsprogrammet på computeren? Er det også slut med det en dag? Der er et par rigtigt gode funktioner, som jeg bruger sammen med mit andet billedbehandlingsprogram, og dem vil jeg nødig undvære.

    Svar
 23. Hvordan kan jeg nemt flytte billeder fra Picassa til Google+ og omvendt?

  Kan jeg overføre billeder direkte fra Google+ til Facebook?

  Hvordan sletter jeg dubletter i Google+, hvis jeg ikke ønsker at slette et billede ad gangen?

  Kan jeg lægge mine billeder fra kamera direkte til Google+, uden først at flytte dem til skrivebordet?

  Svar
 24. Hvordan får jeg mine mange billeder fra min Ipad overført til Picasa på stationær pc?
  Min egen pc kan jeg ikke bruge mere. Har derfor installeret Picasa på min mands arbejds PC. Jeg har ca. 1.500 billeder på min Ipad.
  Har forsøgt med et hjælpeprogram til Picasa (Photoloader), men det lykkes ikke rigtigt for mig. Har prøvet både med at overføre få og mange, men det lykkes ikke.
  Mon du har en anden idé?

  Svar
 25. Hej.
  Når jeg vil opdater Itunes med min Ifon s
  ‘ iger computeren at der ikke er skriveadgang i Picase ? – hvordan retter man til skriveadgang ?

  Svar
 26. I mange år har jeg brugt PICASA WEBALBUM med stor fornøjelse.
  Har oprettet nye mapper og slettet gamle mapper efter behov.
  Men nu virker SLET MAPPE (under fanen Handlinger) ikke mere – hvad kan det mon skyldes?

  Venlig hilsen
  Inger Midtgaard

  Svar
  • Picasa Webalbum er mere eller mindre lagt sammen med Google+ Fotos, og jeg synes, det er noget rod. Hvis du åbner et album, kan du vælge alle billeder og derefter slette dem. Måske er der andre muligheder, men jeg kan ikke lige finde andet.

   Svar
 27. Har i rigtig mange år med stor glæde brugt Picasa; men underer mig over, hvorfor mine fotos fra iPhone 4 ikke længere automatisk ryger ind på Picasa. Kan det have noget at gøre med, at jeg har Google+Auto Backup, som jeg i øvrigt er rigtig glad for. Jeg går ud fra, mine fotos med denne ligger et eller andet sted ude i skyen? Hvordan kan jeg i øvrigt vedhæfte fotos fra Google?
  Håber, det er i orden, min kommentar er et par spørgsmål!!

  Svar
 28. Hej – Håber virkelig at I kan hjælpe:

  Problemet er at vi har købt en ny pc og nu gerne vil flytte Picasa informationerne fra den gamle pc til den nye. Og kun informationer, altså ikke billederne!

  Alle billeder ligger på en NAS. Installationen på den gamle pc har indekseret alle billeder på vores NAS og fruen har brugt rigtig mange timer på at lære Picasa ansigter.

  Jeg har nu installeret picasa på den nye pc og tilsluttet vores NAS som mapper.

  OG – Hvordan får jeg nu på den nye installation af Picasa programmet til “genbruge” de informationer som den gamle installation havde omkring fx ansigter?

  Hilsen

  Ronny

  Svar
   • Tak – Den metode havde jeg lidt luret – Men problemet er at min skifte til ny pc netop skyldes at jeg dermed også har skiftet operativsystem.
    Gammel pc = Windows XP
    Ny pc = Windows 8.1

    Vil det være muligt at eksporterer alt fra min NAS over i en sikkerhedskopi for derefter at indlæse den på min nye pc’er???
    – Jeg er klar over at dette indebære alle billeder også bliver fysisk flyttet, men det er jo blot et spørgsmål om at det vil være en tidskrævende proces.

    Svar
 29. Hej 🙂 Jeg har lige lagt alle mine fotos ind i mappen billeder på min nye computer. Jeg har lagt lidt ind ad gangen fra min eksterne harddisk – MEN – jeg har lagt 10 mapper ind og picasa siger der kun er 8? Jeg kan se hvilke to mapper der er i mappen billeder, men ikke er synkroniseret med Picasa, selvom jeg har bedt Picasa om altid at scanne i mappen billeder på computeren? Når jeg søger på de to mapper i picasa, så kan jeg se dem i søgefeltet men de kommer ikke frem? I går lagde jeg 451 mapper ind på min nye computer men picasa viste kun 420, og det er jeg jo lidt ked af, for så kan jeg ikke se alle fotos der ligger i picasa, men som jeg har på computeren. Håber du kan hjælpe med mit problem 🙂 Mvh Christina 🙂

  Svar
  • Det er svært at stille en fjerndiagnose, men det kan være, at Picasa ikke kan “se”, at der er billeder i mapperne. Det kan fx være at billedene ligger i et format, Picasa ikke understøtter, (men Picasa understøtter nu rigtig mange formater). Ellers kan du prøve at tilføje mapperne enkeltvis (via Fil > Tilføj mappe til Picasa).

   Svar
 30. .
  Jeg bruger picasa på computeren hvor alle mine billeder ligger og vil nu gerne overfører billederne
  til min nye samsung galaxy tab 3.

  Jeg har allerede downloaded picasa på min tablet, så hvordan gør jeg.

  Svar

Skriv en kommentar