Nik Collection er nu gratis

I 2012 købte Google Nik Software som laver Nik Collection – en suite avancerede fotoredigeringsværktøjer. Google Nik Collection blev prissat til $150 – $350 billigere end før overtagelsen.

Programmerne er beregnet til brug sammen med Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements og Adobe Lightroom på pc eller Mac, og da Google nu satser på mobile platforme (Google Photos), stilles Nik Collection nu gratis til rådighed for brugerne – og det er jo billigt 😉

Nik Collection kan downloades her (link åbnes i ny fane). Installationsfilen er på 450 MB, så det er et kæmpe program.

Når Nik Collection er downloadet og installeret, åbnes programmet fra et af de nævnte Adobe-programmer (som man dermed skal have installeret i forvejen).

Nik Collection åbnes via fx Lightroom.

Nik Collection åbnes via fx Lightroom.

Hvad indeholder pakken?

Som det ses på figuren ovenfor er Nik Collection en hel suite af redigeringsprogrammer, som fx kan bruges til at lave flotte sort-hvid billeder, justere farver og meget andet. Se oversigten nedenfor.

De enkelte programmer i pakken.

De enkelte programmer i pakken.

Der findes en meget omfattende dokumentation af Nik Collection på Youtube. Her er Googles egen Nik-kanal: Nik collection tutorials. Men der er mange andre (og nyere) – søg blot fx Nik collection tutorials.

Redigeringsvinduet i et af Nik-programmerne. Der er mange, mange indstillinger...

Redigeringsvinduet i et af Nik-programmerne. Der er mange, mange indstillinger…

Artikel slut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Relevante artikler og annoncer