Direkte download af MP3-filer til Sony ebogslæser

Sony PSR-T1 og T2 kan ikke alene bruges til at læse ebøger, den kan også afspille musik, podcasts og lydbøger. Der er ikke indbygget højttaler, så du skal bruge en hovedtelefon.

Ikke DRM
Du kan ikke bruge musik eller lydbøger, der er DRM-beskyttede. Denne beskyttelse bruges bl.a. af bibliotekerne for at sikre, at man kun kan låne lydfiler – ikke beholde dem.

Direkte download

Du kan downloade MP3-lydfiler direkte fra nettet ved hjælp af Sony’ens browser (læs evt. om browseren her).

Fx kan du hente en podcast (radioudsendelse) fra DR’s hjemmeside direkte fra Sony’ens browser:

På siden http://www.dr.dk/Podcast/ kan du hente podcasts fra DR. Gå fx ind på Agenda og vælg Hent som podcast i menuen til venstre.

DR-podcast

Hent “Agenda” som podcast.

Nu kan du gå ned på Agenda-siden og finde links til de seneste udsendelser.

Agenda-podcast

Når der kikkes på et link som dette i Sony’ens browser, downloades den som MP3-fil. Efter kort tid kan den derefter findes under “Audio” (“Hjemknappen” – side to).

 

Abonnere på podcasts
Du kan abonnere på podcasts på forskellige måder. Fx kan du få sendt en mail med et downloadlink hver gang, der er en ny podcast tilgængelig. Se mere på DRs podcast-side.

Da ebogslæserens browser er lidt tung at arbejde med, er det ofte mere hensigtsmæssigt at synkronisere filerne fra computeren til Readeren. Ved synkroniseringen kan du både overføre lydfiler og ebøger.

Læs også om, hvordan du lægger indhold på Sony’en via computeren (synkronisering).

Artikel slut

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *