• Annonce

Backup og synkronisering i Google Fotos?

Google fotos logoInstallerer du Google Fotos-app’en på din mobil, kan du se dine fotos fra Google Fotos på nettet.

Sikkerhedskopiering og synkronisering

Når du aktiverer du Sikkerhedskopiering og synkronisering i menuen, indebærer det følgende:

google-fotos-1

På menuen kan man vælge “Frigør plads”.

Sikkerhedskopiering

Dine billeder sikkerhedskopieres automatisk til Google Fotos på nettet, og du kan derefter slette dem på telefonen. 

Den nemmeste måde at slette dem på er at bruge Frigør plads i Google Fotos-app’en – se billedet.

Synkronisering

Dine billeder ligger nu i Google Fotos på din enhed, og de synkroniseres også andre enheder, hvor du også har Google Fotos – det kan fx være en tablet.

Hvis du sletter billederne i Google Fotos, synkroniseres denne sletning, og billedet slettes alle steder i Google Fotos. De placeres dog først i Google Fotos’ papirkurv, og de slettes først “rigtigt” efter 60 dage.

Optager billederne i Google Fotos plads på mobilen?

Når billederne ligger i Google Fotos på mobil eller tablet, fylder de ikke ret meget, idet de kun vises som miniaturer. 

Trykker du på et billede, hentes det fra nettet og ned på mobilen – og så optager det plads i en så kaldt cache.

Android 

På Android kan cachen ryddes under Indstillinger > Programmer > Fotos > Lagerplads > Ryd cache

iOS

På iPhone og iPad kan man i selve Google Fotos-app’en sætte en grænse for, hvor meget plads cachen må bruge på enheden. Det sker under Frigør pladsArtikel slut.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Annonce